CELODNEVNI KURS / MENTORING 1 NA 1sLOBODNO ME KONTAKTIRAJTE UKOLIKO žELITE DA ZAKAžETE PERSONALIZOVANI, CELODNEVNI, MENTORING U MOM STUDIJU U sOMBORU.


PODELIćU SA VAMA SVE ŠTO ZNAM O VENčANJIMA, BEZ LAžI I BEZ ustručavanja.


kako smo svi različiti, PRE SAMOG MENTORINGA ćEMO DA PORAZGOVARAMO KAKO BIH ZNAO na šta da se fokusiramo najviše.
STA SU REKLI LJUDI KOJI SU DO SADA BILI NA MENTORINGU

Stvarno sam se osecao kao da sam u sigurnim rukama, tako mi je ovaj dan postavio neke ciljeve u glavi i skratio lutanje u nekim stvarima, a mislim da ce tek da se poslozi vremenom. Svi neki sopstveni hendikepi su me usporavali u razvoju i ovaj dan mi je pomogao da ubrzam razvoj, tako da ja sam zadovoljan, ni trunku ne osecam da mozda i nisam trebao doci, najiskrenije ti kazem.

— 
Ilija


Godinama unazad sam držao kurseve početnicima, ali i naprednijim fotografima, kako u grupama, tako i zasebno. polako je došlo do toga da sam kroz sve moje godine iskustva, ali i kurseve koje sam i sam pohađao, sakupio dovoljno znanja da mogu da ga prenesem drugim ljudima koji žele da unaprede svoj posao ili naprosto da počnu da fotografišu venčanja. pričamo o krupnim stvarima, ali i sitnicima.


Sešćemo i zajedno proći kroz sve što znam o venčanjima. Uvek ćete moći da me zaustavite i pitate sve što vas zanima, a ja ću da vam odgovorim najiskrenije moguće.


Pričamo o:


Stilu i autentičnosti.

Komunikaciji sa klijentima.

O ugovoru i cenama

Marketingu / Instagramu / Sajtu

kako da fotografišete venčanja

kako da dođete do boljih i idealnih klijenata

brendiranju

fotografskoj opremi

o sotveru koji ja koristim i kako ga koristim

obradi fotografija

inspiraciji

komentarišemo vaše galerije


koliko traje mentoring?


Mentoring je moguce obaviti izmedju januara i aprila, a traje oko 8 sati, sa pauzom za rucak. Moguće je on-line, ali uvek savetujem da dođete do mene u Sombor.

za koga je namenjen?


Za sve koji tek počinju da fotografišu venčanja, ali i za ljude koji misle da su "zapeli" ili žele da "preskoče" par stepenica u poslovanju i da se spreme za predstojeća venčanja što bolje.

koliko kosta?


Cena kursa je 500e i uključuje sve navedeno gore, kao i pristup mom cenovniku i mom ugovoru. Moze biti plaćeno od jednom ili iz dva puta. Takođe, ako želite da uložite u svoje poslovanje, a trenutno ne možete da platite, možemo se dogovoriti i oko plaćanja kada vam počne sezona.


puna podrška.


Podeliću sa vama sve sto znam o fotografisanju venčanja, bez lazi i bez ustručavanja. . Sve sto znam. Bukvalno.


Takođe, na raspolaganju sam vam pola godine za sva pitanja koja budete imali.