Venčanje u Vojvodini

10 najlepših mesta, bez nekog reda

Zamislite organizaciju venčanja... haos u najavi. sad Zamislite idiličnu sliku - prostrane ravnice prekrivene zlatnim poljima, pitomi seoski pejzaž i nebo koje se proteže u beskraju. Dobrodošli u Vojvodinu, gde se život odvija polako i lepo, bez žurbe i stresa. vojvodina ne samo da odiše istorijom i kulturom, već je i mesto gde se vreme zaustavlja kako biste uživali u svakom trenutku. takodje je i mesto koje ne menjam ni za jedan drugi deo sveta.


Uz toplu dobrodošlicu stanovnika Vojvodine, organizacija venčanja postaje čarobno iskustvo. Ovde su ljudi gostoljubivi, topli i spremni da pomognu u svakom koraku pripreme za vaš poseban dan. Uz njihovu podršku, organizacija venčanja postaje znatno jednostavnija nego u velikom gradu, oslobađajući vas stresa i omogućavajući vam da se potpuno posvetite uživanju u svakom trenutku.


Venčanje je poseban događaj u životu svakog para, ali u Vojvodini, ono predstavlja više od obične ceremonije - to je prilika da se uroni u opuštenu atmosferu i uživa u danima pre i posle same svečanosti. Ovde, svaki trenutak se doživljava polako i sa pažnjom, pružajući priliku da se okružite voljenim osobama i uživate u svakom deliću priprema za veliki dan.


Lokacije koje sam naveo ovde su lokacije koje sam obisao sam i uverio se da ih vode odgovorni ljudi. Takodjoe, to su loakcije gde sam se ja osecao prijatno, pa ih zato i preporucujem.

vencanje-vojvodina-viko

Villa Viko


Villa Viko je idealno mesto za odmor i uživanje u prirodi u vojvodjanskoj ravnici, u mestu Čenej nadomak Novog Sada. Villa Viko može da se iznajmi za razne dogadjaje, svadbe, proslave, rodjendane, team buildinge, seminare i slicno. Villa Viko je osmišljena tako da pruzi idealan boravak svim hedonistima koji traze privatnost u zidinama imanja.

vencanje-lokacija-novisad

Burano Garden


Burano Garden, mesto inspirisano Toskanom, nalazi se u Novom Sadu. Pruža prelep prostor koji će obogatiti svaku zabavu i učiniti je nezaboravnom. Prostor predviđen za manja venčanja i intimne zabave. Burano Garden se ističe izuzetnom dekoracijom, a vlasnica, Jelena, je uvek spremna da pomogne oko svega.
novi-sad-vencanje

Club Reset


Club Reset nalazi se nadomak Novog Sada i svega sat vremena vožnje od Beograda. Skriven u pitomoj prirodi Čardaka i izolovan od gradske svakodnevice, pruža jedinstven pogled na grad i panoramu Fruške gore.
sinisa-trifunovic-vencanje

Vinarija Zvonko Bogdan


Vinarija Zvonko Bogdan, nedaleko od Subotice, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta.
137-salas-vojvodina

Salaš 137


Salaš 137 na Čeneju je jedinstveno mesto nadomak Novog Sada. Uživaćete u domaćoj hrani i piću uz autentični ambijent salaša i lokalnu muziku vojvođanske ravnice. Salaš 137 je prepoznatljiv i već godinama afirmisan po ovako koncipiranom načinu svoje kuhinje
vinarija-vojvodina-vencanje

Atelje vina Šapat


Atelje vina Šapat, lociran u južnom delu Vojvodine, tačnije u Novom Slankamenu, nalazi se Vinarija Atelje vina Šapat. . Poznata po svojoj ukusnoj kuhinji, finim vinima i starinskom ambijentu, ova vinarija se ističe u regionu. Prelep pogleda, divan ambijent.... Savršeno mesto za organitzaciju venčanja.

vencanje-vojvodina-akacia

Akacia Open Concept


Akacia Open Concept se nalazi nadomak Beograda, u podnožju Avale. Gusta bagremova šuma krije izvanrednu oazu u kojoj se spajaju priroda i umetnički dizajn. Prepoznatljiva ideja Akacia Open Concepta usmerava ka praćenju prirodnog ambijenta u dodiru sa zadivljujućim elementima.

prostor-vencanje-vojvodina

Kaštel Schulhoff


Kaštel Schulhof je savršeno mesto za svaku vrstu odmora ili događaja o kome će se pričati i sećati; Pogodan je za porodična ili prijateljska okupljanja, intimna venčanja, proslave, bankete ili prosto odmor kao beg od stvarnosti u lepšu stvarnost.

Pitoma Vojvođanska ravnica i reka Tisa koja protiče na 800 metara od Kaštela nudi spokoj, mir i tišinu koja se čuje kao najlepša muzika otkucaja srca.

Kaštel se nalazi na zemlji od 5 hektara sa tri hektara prvoklasnog vinograda i vinarijom gde možete da probate naša vina i konjak.


vojvodina-vencanje-lokacija

Kaštel EčkaKaštel Ečka jedan je od najlepših dvoraca Vojvodine koji datira iz 1820. godine i istorijski je dragulj prepun zanimljivosti i intriga. Nalazimo se u Ečki, nadomak Zrenjanina, na levoj strani Begeja, okruženi šumama, livadama i predivnim vrtom. U okviru kompleksa nekada plemićkog imanja, koje se prostire na 17ha zemlje, nalaze se i prateći objekti: katolička crkva, stara konjušarnica i vodotoranj na kanalu. Kroz istoriju Kaštel je bio domaćin i ugostio mnoge slavne ličnosti, počev od careva i kraljeva, grofova, barona, kontesa, vojvoda i prinčeva, preko znamenitih slikara, pesnika i filozofa.

vencanje-vojvodina-salas

Dida Hornjakov SalašDida Hornjakov Salaš se nalazi nadomak Sombora i najlepši je salaš u celom somborskom okrugu, pa i šire. Postoji jedna izreka koja kaže da svi putevi vode na isto mesto, ali mi tvrdimo da se svi putevi zapravo završavaju na Dida Hornjakovom salašu – tamo vas čeka domaća hrana, prijateljska atmosfera i prelepa priroda koja vam garantuje pravi odmor za dušu i telo.